70 44 41 92

07:30 - 16:00

07:30 - 12:00

VVS-entreprise

Søger du en kompetent VVS-entreprenør til realisering af projekter?

Hos VVS Kolding er vi din lokale samarbejdspartner, når det gælder løsninger inden for entrepriser. Med vores services i VVS-entreprise, er det vores fornemste opgave at ledsage vores kunder hele vejen fra idéfasen til det færdige arbejde. Ved at etablere et tæt samarbejde, opnår du som kunde det bedste resultat, uanset om du er privat eller erhvervskunde. Vi samarbejder kun med autoriserede håndværkere, der kan sikre dig den højeste kvalitet.

Til entrepriser sammensætter vi et kompetent hold af erfarne og professionelle VVS’ere og samarbejdspartnere, der kan levere den ønskede service og udføre et grundigt stykke arbejde, du kan få glæde af mange år frem. Hos os vægter vi samarbejde højt. Dette gælder både samarbejdet med andre håndværkere, men også med vores kunder. Derfor vil du opleve, at du inddrages i projektet, hvor vi selvfølgelig står til din rådighed under hele processen. For os er det vigtigste, at du får opfyldt alle dine ønsker og behov. Derfor er et stærkt samarbejde vores spidskompetence.
I forbindelse med udbud og licitationer udfører vi grundige projektbeskrivelser og giver uforpligtende tilbud, både til virksomheder og private kunder. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder med vores VVS-entreprise.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs kolding blikarbejde taginddækning

Fra små til store projekter, vores installatører er klar!

Uanset omfanget af dit projekt, kan VVS Kolding udføre entreprisen. Vi har erfaring med rådgivning og udførelse i forbindelse med både små byggerier samt store byggeprojekter. Vi planlægger processen nøje, for at sikre dig præcise tidshorisonter for projektet, så du trygt kan læne dig tilbage, og lade os udføre arbejdet.

Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhverv, og vi skelner ikke mellem opgavernes omfang. Vi udfører alle projekter med størst mulige professionalisme, som i sidste ende sikrer dig det bedste resultat. Vi samarbejder med en lang række faggrupper, hvorfor du vil opleve, at dit projekt kører på skinner.

Fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise?

Efter omstændighederne indgår vi i dialog med bygherre eller den rådgivende repræsentant. Vi udfører alt fra fagentreprise til hoved- og totalentreprise. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvad du skal vælge og hvordan du skal forholde dig, når projektet går i gang. Vi guider dig fra start, så du bliver godt klædt på, til at træffe de rigtige beslutninger for dig.

Uanset om det drejer som renovering, tilbygning eller nybyggeri, hjælper vi dig med at etablere nødvendige samarbejder med de forskellige faggrupper, som dit projekt får brug for. Kort sagt, så står du ikke alene, med dit projekt, og du kan altid kontakte entrepriselederen, hvis der opstår tvivl eller spørgsmål.

vvs kolding vvs udførsel
vvs kolding vvs entreprise

Udbud og licitation

Har du eller din virksomhed brug for kompetente VVS-kræfter i forbindelse med et udbud eller en licitation? VVS Kolding kan hjælpe dig, for vores erfarne samarbejdspartnere står altid klar med rådgivning og udførende arbejde.

Uanset opgavens art eller omfang kan vores autoriserede VVS’ere tilbyde veludført arbejde, hvor samarbejde, kvalitet og service er i højsædet. Vi har stort fokus på at levere langtidsholdbare VVS-løsninger, hvorfor vi allerede i byggeprocessen arbejder fokuseret med kvalitet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for, at vi kigger på dit udbudsmateriale – helt uforpligtende – så vender vi tilbage med råd og vejledning.