Blikkenslager

Er dit byggeri tørt og tæt?

Hos VVS Kolding udfører vi en bred vifte af opgaver inden for blikarbejde, med det enkle formål, at beskytte facaderne på din bolig eller din virksomhed. Derfor løser vi en lang række opgaver inden for tætning, vandafledning og installation af blikløsninger. Vi samarbejder kun med erfarne og certificerede blikkenslagere, der alle har kompetencerne til at udføre arbejde med f.eks. tagrender, tagdækning og nedløbsrør.

Det kan ikke undgås, at vejret påvirker standen af din bolig, men det er der råd for. Når det handler om blikarbejde, gælder det om at finde løsninger, der på bedst mulig vis, sikrer bygningens facader mod hård vind og skiftende vejrforhold. På den måde forebygges eventuelle skader, som vejret måtte forvolde på facader. Vi er leveringsdygtige inden for forskellige materialer, der kan leve op til ethvert behov eller personlig stil, der matcher boligens æstetik.

Vi kan kun anbefale, at du sikrer din bolig mod vind og vejr. Det vil spare dig for mange vedligeholdelsesomkostninger, og vil forlænge levetiden på din boligs facader. Vi kommer gerne ud og vurderer, hvad din bolig har brug for. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs kolding blikarbejde tagrende

Tagrender og nedløbsrør

For at beskytte din bolig med vand er tagrender og nedløbsrør særligt nyttige, og det er nødvendigt, at disse er installeret korrekt, for at opnå den bedst mulige effekt. Tagrender og nedløbsrør beskytter boligens facader mod fugt, men de sikrer også, at fugten ikke trænger ind i bygningens fundament og forvolder skader indvendigt i boligen.

Tagrender og nedløbsrør findes i en lang række materialer, så der findes noget, for enhver smag, som samtidig opfylder funktionelle behov. Klassiske plastmo tagrender er et sikkert og økonomisk valg, som tjener vel til formålet. Vi leverer ligeledes produkter i zink, som giver bygningen en flot finish.

Tagdækning

Trænger dit tag til en renovering, eller skal du have skiftet hele taget, er tagdækning en nødvendighed. En inddækning beskytter og tætner åbninger i tagkonstruktionen, for på den måde at undgå, at fugt trænger ind og skaber råd. For at beskytte konstruktionen og taget bedst muligt, skal inddækningen laves så tæt, som overhovedet muligt. Med stor erfaring og præcision er dette noget, vi kan udføre.

På sigt vil en tæt inddækning sikre dit tag mod råd, men dette vil også påvirke dit energiforbrug positivt. Ved at tætne taget og minimere åbninger, vil varmen ikke sive ud. Dette bidrager derfor til energioptimeringen af din bolig.

vvs kolding blikarbejde inddækning kvist
vvs kolding blikarbejde zinkinddækning

Facadebeklædning

Facadebeklædninger betyder meget for det visuelle udtryk af din bolig, men faktisk spiller beklædningerne også en afgørende betydning for, hvor godt beskyttet din bolig er mod vind og vejr. Vi har fuld forståelse for, at facaderne på din bolig, skal leve op til dine ønsker i forhold til stil og udseende. Derfor leverer vi løsninger, der lever op til dine æstetiske ønsker, men som også opfylder alle praktiske formål.

Vi er leveringsdygtige inden for alle materialer, hvorfor vi har noget, til enhver smag. Vi har viden om, hvilke materialer, der er mest holdbare, kræver mindst vedligeholdelse og meget mere. Derfor guider vi dig til de materialer, der passer dine behov bedst.