Blikkenslager

Er dit byggeri tørt og tæt?

Hos VVS Kolding udfører vi en bred vifte af opgaver inden for blikarbejde, med det enkle formål, at beskytte facaderne på din bolig eller din virksomhed. Derfor løser vi en lang række opgaver inden for tætning, vandafledning og installation af blikløsninger. Vi samarbejder kun med erfarne og certificerede blikkenslagere, der alle har kompetencerne til at udføre arbejde med f.eks. tagrender, tagdækning og nedløbsrør.

Det kan ikke undgås, at vejret påvirker standen af din bolig, men det er der råd for. Når det handler om blikarbejde, gælder det om at finde løsninger, der på bedst mulig vis, sikrer bygningens facader mod hård vind og skiftende vejrforhold. På den måde forebygges eventuelle skader, som vejret måtte forvolde på facader. Vi er leveringsdygtige inden for forskellige materialer, der kan leve op til ethvert behov eller personlig stil, der matcher boligens æstetik.

Vi kan kun anbefale, at du sikrer din bolig mod vind og vejr. Det vil spare dig for mange vedligeholdelsesomkostninger, og vil forlænge levetiden på din boligs facader. Vi kommer gerne ud og vurderer, hvad din bolig har brug for. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Tagrender og nedløbsrør

vvs kolding - blikkenslager blikarbejde tag zinkinddækning tagrende
vvs kolding - blikkenslager blikarbejde tegltag taginddækning entreprise

Tagdækning

Inddækning af karnarpper og

vvs kolding - blikkenslager blikarbejde tag inddækning kvist

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet