Varme

Har du sikret den termiske komfort i hjemmet?

Inden for VVS-arbejde er varme et helt særligt arbejdsområde. Hos VVS Kolding er dette ingen undtagelse, derfor er varme en af vores mange kernekompetencer. Varme er en essentiel del af vores liv, hvor varme er kilden til mange praktiske formål og komfort. Inden for de seneste år har vi arbejdet særligt med optimering og genvinding af varme, både til private hjem og til erhvervsejendomme. Derfor leverer vi varmeløsninger med særligt fokus på forbrug og optimering.

Vi leverer og installerer løsninger til både private og erhverv, som ønsker energibesparende varmekilder, der vil kunne mærkes på varmebudgettet. Her kan vi levere løsninger, hvor solen eller jord er de primære varmekilder. Dette gavner ikke blot dig og dit hjem, men også miljøet bliver skånet. Desuden optimerer vi også eksisterende varmekilder, f.eks. varmepumper, fyr og brændeovne. Vi har derfor en løsning til ethvert ønske eller behov.

For os er det vigtigt, at vi leverer langtidsholdbare resultater til dig, som du vil få glæde af mange år frem. Derfor samarbejder vi med specialister, som kan yde både rådgivende og udførende services i forbindelse med varmeoptimering. Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om de mange muligheder.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Jordvarme, det energieffektive valg

vvs kolding - varme gulvvarmepumpe installatør
vvs kolding - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation

Varmepumper til vand- og rumopvarmning

Radiator som varmekilde

vvs kolding - håndværker varmeteknik radiator termostat

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

24 timer i døgnet