70 44 41 92

07:30 - 16:00

07:30 - 12:00

Varme

Har du sikret den termiske komfort?

Inden for VVS-arbejde er varme et helt særligt arbejdsområde. Hos VVS Kolding er dette ingen undtagelse, derfor er varme en af vores mange kernekompetencer. Varme er en essentiel del af vores liv, hvor varme er kilden til mange praktiske formål og komfort. Inden for de seneste år har vi arbejdet særligt med optimering og genvinding af varme, både til private hjem og til erhvervsejendomme. Derfor leverer vi varmeløsninger med særligt fokus på forbrug og optimering.

Vi leverer og installerer løsninger til både private og erhverv, som ønsker energibesparende varmekilder, der vil kunne mærkes på varmebudgettet. Her kan vi levere løsninger, hvor solen eller jord er de primære varmekilder. Dette gavner ikke blot dig og dit hjem, men også miljøet bliver skånet. Desuden optimerer vi også eksisterende varmekilder, f.eks. varmepumper, fyr og brændeovne. Vi har derfor en løsning til ethvert ønske eller behov.

For os er det vigtigt, at vi leverer langtidsholdbare resultater til dig, som du vil få glæde af mange år frem. Derfor samarbejder vi med specialister, som kan yde både rådgivende og udførende services i forbindelse med varmeoptimering. Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om de mange muligheder.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs kolding vvs teknik

Jordvarme, det energieffektive valg

Ønsker du et bæredygtigt alternativ til konventionelle varmekilder, er jordvarme et populært bud på en løsning. Med jordvarme genvinder en varmepumpe varmen fra jorden og udnytter denne til opvarmning. Dette er på én og samme tid teknisk meget simpelt, men uhyre effektivt. Varmetabet ved jordvarme er minimal, hvilket særligt kan mærkes på din varmeregning, da varmen udnyttes fuldt ud.

Er du i tvivl om, om jordvarme er den rette løsning for dig? Du er meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere. Vi har ligeledes andre løsninger, som vi gerne præsenterer for dig, hvis du mangler inspiration.

Varmepumper til vand- og rumopvarmning

Ønsker du en energikilde, der både gavner din økonomi og miljøet, er varmepumper måske løsningen, du har brug for. Varmepumper udmærker sig særligt ved at benytte varme fra naturlige kilder, dette kunne f.eks. være jord, luft og vand. Pumpen bruger varmen fra kilderne og genanvender dette i hjemmet eller din virksomhed.

Vi leverer og installerer kun varmepumper af prima kvalitet fra anerkendte mærker, som f.eks. Panasonic og Bosch. Vi guider dig til at finde den rette løsning til dig og din bolig, så du får mest muligt ud af dit varmeforbrug samt optimeringen af denne.

vvs kolding varmepumpe installation
vvs kolding varme radiator termostat

Radiator som varmekilde

Vi udfører en lang række services i forbindelse med reparation, optimering og installering af radiatorer. Til reparationer er vi leveringsdygtige inden for reservedele, som f.eks. termostater. Dette kan ofte være nok, til at optimere effekten af dine eksisterende radiatorer, da termostaten har en synlig virkning og kan vise præcise temperaturer. Vi leverer de nyeste løsninger, som byder på muligheder for at styre og kontrollere dit varmeforbrug via en app.

Ønsker du helt nye radiatorer leverer og monterer vi også disse. Vi hjælper dig også gerne, hvis du vil gemme dine radiatorer bag smarte og praktiske radiatorskjulere, uden at gå på kompromis med effekten.