70 44 41 92

07:30 - 16:00

07:30 - 12:00

Badeværelse

VVS, teknik og inventar til badeværelset

Går du med tanker om en gennemgribende renovering af dit badeværelse, eller ønsker du blot en ny vandhane eller håndvask? Hos VVS Kolding står vi klar til at løse alle dine opgaver, uanset dine ønsker eller behov. Vi leverer og installerer alt til badeværelset, lige fra vandhaner til badeværelsesmøbler. I tæt samarbejde med dig, hjælper vi dig med at finde lige det, du ønsker til dit hjem eller din virksomhed. Vi har stor forståelse for, hvad et badeværelse skal kunne opfylde af funktionelle behov. Derfor guider vi dig til de bedste løsninger, som også lever op til din stil og ønsker for komfort.

Badeværelset er ofte et rum, der bliver benyttet mange gange i løbet af dagen. Derfor sørger vi for, at alle vandrørene er i ordentlig stand. Skulle der opstå et akut behov for nye rør, leverer og monterer vi naturligvis rørene, så du hurtigst muligt kan få et funktionelt badeværelse igen. Også til erhvervskunder tilbyder vi komplette løsninger til badeværelset. Uanset dine behov eller ønsker, leverer VVS Kolding alt fra råd og vejledning til udførende services. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan levere til dit badeværelse.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs kolding badeværelse afløb

Vandhaner og håndvaske

Drypper vandhanen og trænger til et servicetjek? Eller ønsker du dig en helt ny vandhane? Uanset dit behov, kan vi levere en service og et arbejde, du kun kan være tilfreds med. Vi er leveringsdygtige inden for kendte mærker som Ifö og Grohe, der alle lever op til vores kvalitetsmæssige krav. Har du særlige ønsker imødekommer vi også disse. Der er derfor ingen grænser for, hvad vi kan levere af modeller. Der vil derfor altid være en hane, der passer din æstetik.

Drømmer du om en ny håndvask? Måske endda en dobbelt håndvask, med plads til hele familien? Her er vi også leveringsdygtige i skræddersyede løsninger til dig og dit hjem.

Brusearmaturer og badekar

Har du altid drømt om et badekar på løvefødder, eller ønsker du en ny bruser? Hos VVS Kolding opfylder vi alle drømme og ønsker. Vi kan levere lige det badekar eller den bruser, du ønsker dig. Har du særlige ønsker, sørger vi for leveringen af skræddersyede løsninger. Vi leverer og installerer altid, så du kan være sikker på, at alle rør er monteret korrekt.

Vi leverer badeløsninger til ethvert behov, hvorfor vi kombinerer komfort med funktionalitet, uden af gå på kompromis med dine ønsker. Vi guider dig til alle dine muligheder, og vi hjælper dig, med at finde dit drømmebad.

vvs kolding badeværelse bruser
vvs kolding badeværelse væghængt toilet

Montering af toiletter

Trænger du til et nyt og flot toilet, leverer vi gerne et splinternyt toilet, som vi selvfølgelig også monterer. Trænger dit toilet blot til en optimering, tilbyder vi ligeledes levering og montering af reservedele. Vi udskifter og monterer både cisterner samt toiletbræt eller -sæder. Vi fører kendte mærker som Ifö og Geberit, der står for toiletter af høj kvalitet. Har du særlige ønsker, går vi gerne langt, for at opfylde disse. Derfor leverer vi også specialdesignede løsninger, der er skræddersyet efter dine ønsker.